Degi.cz
Logo
denisa@degi.cz
Blog
11.05.2022 Tipy na dárky
8 nápadů na dárky pro družičky
Chcete své kamarádky pozvat na svatbu a požádat je, aby vám šly za družičky? Máme pro vás 8 nápadů na dárky, ze kterých budou družičky nadšené a využi... číst celé
20.04.2022 Tipy na dárky
Den matek - 10 nápadů na dárek pro maminku
Vztah mezi maminkou a dítětem je nejsilnějším a nejvzácnějším vztahem vůbec! Hraje tam roli bezpodmínečná láska, zejména ze strany maminky. Proto by d... číst celé
16.03.2022 DIY tvoření
KROK ZA KROKEM jak si vyrobit afirmační sójovou svíčku
Zamilovala jsem se do svójových svíček! Zamilujte se také a vyrobte si svoji svíčku, ze které budete mít radost! :-) Již 4. rokem vyrábím svíčky a prá... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Denisa Chloupková se sídlem Svatopluka Čecha 9, 693 01 Hustopeče, IČ 048 43 061 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

8 nápadů na dárky pro družičky
8 nápadů na dárky pro družičky
Chcete své kamarádky pozvat na svatbu a požádat je, aby vám šly za družičky? Máme pro vás 8 nápadů na dárky, ze kterých budou družičky nadšené a využi... číst celé
Den matek - 10 nápadů na dárek pro maminku
Den matek - 10 nápadů na dárek pro maminku
Vztah mezi maminkou a dítětem je nejsilnějším a nejvzácnějším vztahem vůbec! Hraje tam roli bezpodmínečná láska, zejména ze strany maminky. Proto by d... číst celé
KROK ZA KROKEM jak si vyrobit afirmační sójovou svíčku
16.03.2022 DIY tvoření
KROK ZA KROKEM jak si vyrobit afirmační sójovou svíčku
Zamilovala jsem se do svójových svíček! Zamilujte se také a vyrobte si svoji svíčku, ze které budete mít radost! :-) Již 4. rokem vyrábím svíčky a prá... číst celé
MDŽ - sebeláska až na prvním místě
MDŽ - sebeláska až na prvním místě
Den žen trošku jinak, aneb sebeláska až na prvním místě. O tom bude dnešní článek na blogu díky nadcházejícímu dni žen. Den, kdy bych si přála... aby ... číst celé

Plaťte u nás bezpečně

 
Sledujte nás na Facebooku

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz